Vi Behöver Alla Låna Pengar Ibland

Shopping!Välkommen till Kreditsidan, en ny tjänst där du som vill låna pengar kan söka efter ett nytt lån, en ny kredit, eller ett nytt kreditkort. Vi jämför olika lån, krediter och långivare – men till skillnad från många andra liknande tjänster så försöker vi berätta lite mer.

Vill du veta vad folks erfarenheter av ett specifikt lån är till exempel? Eller är det svårt att få just det där kreditkortet? Tillkommer det några dolda avgifter på den här krediten? Kreditsidan har svaret.

Kreditsidan är ett bra verktyg om du vill samla alla dina lån och krediter på ett och samma ställe. Vi kan även hjälpa dig att komma till rätta med din privatekonomi med tips om billiga lån där du samtidigt löser andra krediter.

smakreditkortBehöver du låna pengar direkt? Ibland kan man behöva låna pengar snabbt i olika livssituationer, även om man får räkna med att betala lite mer i räntekostnader. Kreditsidan tipsar även om olika former av snabblån som t ex SMS lån, mikrolån och andra typer av privatlån.

Ska du på semester och behöver låna pengar till resan? Eller är du en affärsresenär som ofta använder ditt betalkort i jobbet? Oftast kan det då löna sig att ha lite koll på hos vilken kreditgivare man lånar pengar för att få de bästa lånevillkoren och eventuella försäkringar. Förutom olika räntesatser och villkor kring återbetalningens längd, så kan det alltså finnas många andra fördelar att välja en specifik långivare framför en annan.

På senare år har det blivit väldigt populärt med olika typer av kreditkort med bonus, och det är något av en djungel att försöka hålla reda på alla fördelar med olika bonuskort, oavsett om det handlar om flyg- eller hotellpoäng, matcheckar eller ren återbäring i kontanter. Kreditsidan hjälper dig att hitta ett kort som passar just dig bäst utifrån din livssituation och dina ekonomiska förutsättningar. Vår målsättning är att man alltid ska få något tillbaka!

Shopping blondeFör dig som inte behöver låna pengar så ofta så kan det ändå vara skönt att ha en tillgång till en buffertkredit. Vissa månader har räkningarna en tendens att hopa sig, inte minst inför stora helger som t ex jul och nyår, eller inför semestern. Vid sådana stunder kan det kännas tryggt att ha en kredit som tillfälligt kan överlappa månaderna fram till nästa lön.

En fördel med att ha en stående kredit är att den oftast inte kostar någonting när den inte används, men att den ändå finns där när man behöver den som bäst. Kreditsidan hjälper dig att välja bra och billiga krediter, oavsett om du väljer att koppla krediten till ett bankkonto, ett kort, eller till en kontokredit.

I dagens moderna och högteknologiska samhälle finns även andra typer av låneförmedlingar att tillgå på nätet, likaså tjänster där t ex privatpersoner kan låna pengar till varandra med individuell räntesättning. Kreditsidan hjälper dig att välja rätt om denna låneform skulle passa dig, samt ser till att du inte råkar anlita oseriösa tjänster.

Är du kreditvärdig? Ibland kan olika omständigheter i livet som t ex arbetslöshet, skilsmässa eller sjukdom göra att man hamnar snett i sin privatekonomi med betalningsanmärkningar som följd. I ett sådant läge gäller det att snabbt försöka göra rätt för sig och blicka framåt.

Som tur är finns det idag möjlighet till att få lån med betalningsanmärkning om de ekonomiska förutsättningarna trots allt ser ljusa ut i framtiden. Kreditsidan hjälper dig att hitta rätt – och kan även inom en snar framtid erbjuda olika tjänster för dig som är i behov av en ekonomisk omstart.

pengosTill sist vill vi återigen hälsa dig hjärtligt välkommen till Kreditsidan. Gå med gratis för att få våra nyhetsbrev och senaste uppdateringar, eller bokmärk vår hemsida för att läsa mer senare.  Om du är redo för att låna pengar direkt så kan du göra det genom att besöka något av våra avsnitt Välj Lån, Välj Kort eller Välj Kredit redan nu.

Kom alltid ihåg att det är ditt lån och att det är du som är kund! Kreditsidan är till för dig!

Vi välkomnar alltid läsarnas och våra medlemmars kommentarer och synpunkter. Du är varmt välommen att kontakta oss när som helst via e-post: kontakt@kreditsidan.com.