Kredit365

Kredit 365 är ett alldeles utmärkt SMS lån för personer som har råkat dra på sig betalningsanmärkningar. Företaget gör helt enkelt en individuell bedömning av återbetalningsförmågan utan att ställa en rad krav på förhand. De enda grundkraven är att man är minst 18 år gammal, folkbokförd i Sverige samt har en deklarerad årsinkomst om minst 20,000 kr.

Kredit365 är dessutom en del av Folkia (Folkia AS), som är ett av de mer kända och betrodda mikrolånsföretagen i Sverige. Det går dessutom att låna hos både Kredit365 och Folkia samtidgt.

Att låna hos Kredit365 är väldigt enkelt och utan krångel. Man kan låna mellan 1000 kr – 5000 kr i 30 dagar, och mer komplicerat än så blir det inte. Som förstagångskund kan man dessutom ansöka om ett lån upp till 3000 kr i 30 dagar räntefritt, dvs utan några som helst extra kostnader. Låna 3000 kr – …och betala tillbaka 3000 kr inom 30 dagar.

Låneansökan görs online och är väldigt smidig. Själva formuläret för ansökan finns direkt på hemsidans första sida och innehåller bara precis de nödvändigaste uppgifterna som man behöver fylla i, t ex personnummer, mobilnummer och bankkonto. Som återkommande kund går det även att ansöka genom att skicka ett SMS till Kredit365. För mer information kring detta, vänligen besök hemsidan.

Oftast går det att ansöka om lån och bli beviljad direkt, men ibland kan man behöva komplettera ansökan genom att skicka in en kopia på ID-handling, t ex körkort eller svenskt pass, för att styrka sin identitet. Som regel behövs dock inte detta, i vart fall inte om mobilnumret är registrerat t ex genom ett vanligt mobilabonnemang.

ansokdirektOm lånet beviljas så får man besked direkt, dock görs utbetalningar bara under företagets öppettider som är måndagar-fredagar kl 9-20 och lördagar-söndagar kl 12-17. När man ansöker om ett lån på helgfria vardagar före kl 13:00, så finns pengarna på kontot samma dag mellan kl 15:00 och 17:00. Ansöker man efter kl 13:00 på en helgfri vardag så har man pengarna på kontot senast dagen därpå. Ansöker man efter kl 13:00 på fredagar eller under helgen, så finns pengarna på kontot senast måndag morgon.

När man ansöker om ett lån hos Kredit365 så görs en kreditupplysning – men ingen UC tas. Ett lån utan UC är en fördel om man relativt regelbundet ansöker om mindre lån som t ex mobillån, SMS-lån och mikrolån. Varje förfrågan om lån som sker via UC (Upplysningscentralen) belastar ens sammanlagda kreditbetyg, varför det kan vara bra att slippa en kreditupplysning hos UC om man bara vill låna mindre belopp. Det är viktigt att förstå att en kreditprövning och kreditupplysning görs när man lånar hos Kredit365, men vare sig lånet eller själva ansökan dyker upp hos UC som en förfrågan.

En trevlig funktion hos Kredit365 är att fakturan för lånet skickas ut ganska omgående efter det att lånet beviljats. Det är inte den snabba fakturan i sig som vi framförallt gillar, utan snarare att fakturan även innehåller ett referensnummer för lånet – ett referensnummer som sedan kan användas för att skapa ett gratis konto, ”Mina Sidor”, hos Kredit365. Här kan man snabbt få en överblick över sitt lån, när förfallodatumet är, samt övriga uppgifter kring kreditavtalet. Bra!

Sammanfattningsvis så är Kredit365 en långivare som vi på Kreditsidan.com gärna anlitar och rekommenderar. Ansökningsprocessen är smidig, och företaget känns mycket tryggt att ha lån hos. Klicka på länken nedan för att ansöka om ett lån hos Kredit365:

blinykund

 

 

 

glodlampa Tips! Vill du tjäna pengar genom att berätta om Kredit365™ för andra? Klicka här för att läsa mer.

Snabbfakta
Kreditbelopp: 1000-5000 kr
Kreditgivare: Kredit365 (Folkia AS)™
Återbetalningstid: 30 dagar
Förlängning av lån: Nej
Ränta: Nominell ränta 0-119% (mars 2013)
Bonus och erbjudanden: Första lånet upp till 3000 kr räntefritt (30 dagar)
Höjd kredit: Ingen uppgift
Betalningsanmärkning: Ja

ansoknudirekt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply