Spring Finance

Spring Finance erbjuder privatlån från 15,000 kr upp till hela 300,000 kr. Lånebeskedet får man direkt på skärmen. Spring Finance tillhör BlueStep Finans AB, vilket kanske för många människor är en något mer känd långivare – men det kan förstås ändå kännas tryggt att man har att göra med en seriös aktör.

En väldigt praktisk funktion hos Spring Finance är att man kan samla lån och krediter till ett enda större lån. Förvisso erbjuder många andra långivare liknande funktioner, men hos Spring Finance hjälper de dig faktiskt att kontakta samtliga långivare för att lösa alla mindre skulder.

Detta kan alltså vara ett riktigt bra alternativ för den som tycker det är lite jobbigt att behöva ringa upp sina långivare.

För att kunna ansöka om ett lån hos Spring Finance krävs att man har en månadsinkomst om minst 14,000 kr (eller 12,500 kr om man har en medsökande som tjänar lika mycket).

Man måste även vara skriven i Sverige sedan ett år tillbaka, och man godtar t ex inte postboxar eller C/O adress. Det framgår inte på hemsidan om Spring Finance accepterar sökanden med betalningsanmärkningar, men vår bedömning efter feedback från olika forum mm på nätet är att man inte accepterar betalningsanmärkningar.

Räntan för ett lån hos Spring Finance sätts individuellt och kan variera då den är rörlig, från 5,95% och uppåt (februari 2013). En uppläggningsavgift om 495 kr tillkommer som en engångsavgift vid ett beviljat lån.

ansokdirektNär man ansöker om ett lån hos Spring Finance så erhåller man ett lånelöfte som gäller i 30 dagar från det att man blev beviljad lånet. Självfallet gäller detta under förutsättning att man har uppgett korrekta uppgifter vid själva låneansökan. Lånelöftet är en värdefull funktion då man faktiskt har tid på sig att fundera på om t ex den individuella räntesats som man har tilldelats framstår som rimlig. Eller om man kanske rentutav hittar ett ännu mer förmånligt lån? Lånelöftet förvandlas till det beviljade lånet när man undertecknar och skickar in skuldebrevet (låneavtalet) till Spring Finance.

Förutom lånelöftet hos Spring Finance så erbjuds man även att teckna ett låneskydd, som alltså helt enkelt är en försäkring som går in och betalar delar av lånet om man t ex skulle bli ofrivilligt arbetslös. Försäkringen täcker månadsbetalningarna av lånet i upp till 1 år (eller 365 dagar – februari 2013).

Man behöver inte ange någon särskild anledning till varför man söker ett lån hos Spring Finance. Lånen är s k blancolån, dvs lån utan säkerhet. På hemsidan hittar man flera underavdelningar där man kan låna till semester, låna till renovering, låna till möbler samt billån. Detta skall dock ses som olika exempel då villkoren för lånet är desamma. Vid själva låneansökan ombeds man att fylla i syftet med lånet, men här kan man alltså helt enkelt ange ”övrigt syfte” om man nu händelsevis inte lånar till just semester eller liknande.

Sammanfattningsvis så kan vi absolut rekommendera ett lån hos Spring Finance – man får väldigt snabbt besked om man blir beviljad ett lån eller inte, man erhåller ett lånelöfte som löper om 30 dagar – samt en möjlighet till att teckna ett låneskydd. Klicka på länken nedan för att ansöka om ett lån hos Spring Finance:

blinykund

 

 

 

glodlampa Tips! Vill du tjäna pengar genom att berätta om Spring Finance för andra? Klicka här för att läsa mer.

Snabbfakta
Kreditbelopp: 15000-300000 kr
Kreditgivare: BlueStep Finans AB™
Återbetalningstid: 1-12 år
Förlängning av lån: Nej
Ränta: Årlig ränta från 5,95% (feb 2013)
Bonus och erbjudanden: Lånelöfte (30 dagar). Låneskydd.
Höjd kredit: Ingen uppgift
Betalningsanmärkning: Nej

ansoknudirekt

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply