Nanoflex

Nanoflex är en ny lånetjänst som erbjuder olika former av korttidslån med en återbetalningstid på mellan 15 dagar och ända upp till 55 dagar. Namnet Nanoflex antyder att man erbjuder sina kunder en stor valfrihet och flexibilitet avseende sina lån, vilket stämmer – man kan faktiskt nämligen helt själv bestämma exakt vilken dag som man vill återbetala lånet, t ex den 13:e, 17:e eller varför inte den 20:e!!?

Detta kan kanske tyckas vara en detalj, men antag att man får sin lön den 25:e månaden efter det att man tagit lånet och kan betala då, varför ska man då vänta till den 31:e och betala ytterligare räntekostnader för de 6 dagar som skiljer? Nanoflex har onekligen tagit fasta på att många människor idag har en oregelbunden inkomst eller jobbar med t ex uppdragsbaserade projekt och liknande.

Nanoflex hemsida väljer man enkelt hur mycket man vill låna i ett första steg. Man kan låna allt mellan 500 kr och upp till 6000 kr. Därefter väljer man alltså vilken dag man vill återbetala lånet på inom spannet 15-55 dagar. Det är enkelt att se direkt på skärmen hur mycket lånet kommer att kosta beroende på vilken återbetalningsdag man väljer. Därefter är det bara att skicka iväg ansökan online! Det går även bra att ringa till deras kundtjänst för att ansöka.

ansokdirektFörutom flexibiliteten med att välja återbetalningsdag så belastar Nanoflex snabblån inte sökandens kredithistorik. Man gör nämligen en egen kreditprövning och inhämtar alltså ingen upplysning från UC. Detta är en klar fördel om man regelbundet tar smålån, eftersom alltför många så kallade kreditförfrågningar i UC:s register kan vara en nackdel om man ska söka ett större lån, eller ansöka om ett kreditkort.

Vid den egna kreditprövningen ställs emellertid vissa grundkrav för att kunna bli beviljad ett lån, bl a får man inte ha några betalningsanmärkningar. Vidare finns ett inkomstkrav om minst 50,000 kr/år, man måste vara fyllda 20 år och ha varit folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka.

I god tid innan det är dags att betala tillbaka lånet så skickas en faktura per e-post, vilket naturligtvis både är miljövänligt och enkelt. Framförallt så slipper man förstås också eventuella aviavgifter som många kreditinstitut gärna lägger på i samband med faktureringen. Nanoflex mikrolån har inga dolda avgifter utöver själva räntekostnaden som alltså framgår tydligt på hemsidan vid ansökan.

Nanoflex erbjuder utbetalning samma dag som låneansökan görs, vilket innebär att pengarna finns på kontot innan kl 17:00 samma dag om man har sökt lånet under ordinarie öppettider. Om ansökan sker efter öppettiderna så betalas lånet ut under nästa bankdag. Tänk på detta om du skulle välja att söka på en lördag eller söndag!

Nanoflex lånetjänster drivs av företaget Na No & Invest AB och är godkända och registrerade på den svenska kreditmarknaden, samt står under Finansinspektionens tillsyn. Nanoflex anmäler dina ränteutgifter i samband med lånet till Skatteverket, vilket innebär att du kan dra av 30% av dessa i samband med deklarationen. Klicka nedan för att ansöka om ett lån hos Nanoflex!

blinykund

 

 

 

glodlampa Tips! Vill du tjäna pengar genom att berätta om Nanoflex för andra? Klicka här för att läsa mer.

Snabbfakta
Kreditbelopp: 500-6000 kr
Kreditgivare: Na No & Invest AB™
Återbetalningstid: 15-55 dagar
Förlängning av lån: Nej
Ränta: 24,2% (effektiv ränta 321%)
Bonus och erbjudanden: Välj fri återbetalningsdag (februari 2013)
Höjd kredit: Ingen uppgift
Betalningsanmärkning: Nej

ansoknudirekt

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply